1- چطور ایده های خلاق مارکتینگی ارائه کنیم؟سعی کنید سالی یک بار با خودتان خلوت کنید. اینترنت تان را خاموش کنید و تمام وسایل الکترونیکی تان را کنار بگذارید. در این حالت از تمام هیاهو دور می شوید، از تمام مسائل و انسان هایی که باعث می شود فکرتان به حاشیه برود، دور می شوید و دقیقا متوجه می شوید چه چیزهایی اهمیت دارند و اساسا دنبال چه چیزی هستید. باگ ها و مشکلات بیزینس شما کجاست و چه راه حل هایی می توانید برای آنها پیدا کنید.
2- برای ۵ سال آینده (حتی 10 سال) خود ایده بچینید.حتی سه روز دور شدن هم کافی است. در این سه روز، نه برای سه ماه و نه برای یک سال، بلکه برای 5 سال آینده (حتی 10 سال) ایده بچینید و با خودتان فکر کنید که چه روش ها و چه ایده های خلاقانه ای که رقبا از آن استفاده نمی کنند و حتی جرات کپی برداری از آن را ندارند می تواند شما را به موفقیت برساند.
بگذارید این قسمت را با مثالی توضیح بدهیم. فرض کنید به تازگی سایتی را طراحی کردیم و می خواهیم برای آن برنامه ریزی انجام بدهیم. قاعدتا اولین چیزی که روی آن کار می کنیم، سئوی وب سایت است. برای سئوی وب سایت هم احتمالا از برنامه های جانبی تحلیل دیتا مانند SEMruh، Ahrefs، و یا حتی Moz استفاده می کنیم. اما آیا انجام دادن هر روزه ی این فعالیت ها کافی است؟ خیر.
اگر می خواهید موفق باشید، باید به چیزی فراتر از سئو یا کارهای معمولی که بقیه ی بیزینس ها انجام می دهند فکر کنید. سئو فقط به معنای بالا آمدن وب سایت تان در صفحه اول گوگل نیست. برای داشتن فعالیت های سئوی مناسب باید محتوای ارزشمند تولید کنید، نرخ درگیری (اینگیجمنت ریت) بالا داشته باشید. این یکی از عوامل موثر بر سئو است. بیایید همین را به عنوان مثال در نظر بگیریم و بر روی دیگر عوامل نیز پیاده سازی کنیم.
3- قدم به قدم مشخص کنید در هر زمان، نیازمند انجام چه کاری هستید.محتوایی که تولید می کنیم، آیا فقط مطالبی است که هر روز روی وبلاگ منتشر می کنیم؟ البته که نه. اگر تمام برنامه ی سال آینده شما با همین روند پیش برود، شک نکنید که در این راه شکست می خورید. به جای آن، بنشینید و فکر کنید که محتوا را باید به چه شکل آماده کنید؟ چه تغییراتی می توان در نوع و شکل یا معنای محتوا داد؟ ترندهای آینده در صنعت شما بیشتر چه هستند و علاقه مخاطب به چه سمت و سویی دارد پیش می رود؟
با بررسی همه اینها و جواب دادن به این سوالات می توانید برنامه ی چند سال روبرویتان را تنظیم کنید و قدم به قدم مشخص کنید در هر زمان، نیازمند انجام چه کاری هستید. اگر می خواهید موفق شوید، باید این برنامه بلندمدت را برای هر فاکتور دیگری و نه فقط محتوا، در ذهن داشته باشید.
بر روی چه چیزی تمرکز کنیم؟ واقعیت این است که نمی توان نسخه ای جامع و همه جانبه پیچید که همه انواع بیزینس ها بتوانند از آن استفاده کنند. چرا که هر کسب و کاری بنا به شرایط خودش، راهکارهای خاص خودش را دارد. اولین کاری که می کنید، باید شناخت کافی نسبت به بیزینس تان بدست بیاورید و مشکلات و ضعف هایش را بررسی کنید تا به بهترین شکل ممکن بتوانید استراتژی و برنامه هایتان را تنظیم کنید.
نتیجه: بلندمدت فکر کردن باعث می شود در هر زمینه ای نسبت به رقبا جلوتر باشید و با آمادگی بیشتری قدم بردارید. هر چقدر خلاقتر عمل کنید، برای مخاطب تان جذابتر خواهید شد. قطعا کسب و کاری که هر چند مدت یک بار چیزی جدید برای ارائه به مخاطب دارد، گوشه نشین نخواهد شد.
تهیه کننده:
https://arzoonsara.com/sellerlink.aspx?user_name=1452&k=N