ژل شستشو و لایه بردار صورت
ویژگی کالا : مناسب برای پوست های دارای جوش ،معمولی و چرب ،تنظیم چربی ، فاقد پارابن حجم:200 میلی لیتر
ژل لایه بردار و شستشوی صورت مناسب پوست چرب و جوش دار
معرفی محصول:
ژل لایه بردار و شستشوی صورت ماسکانی، پاک کننده و لایه برداری موثر برای پوست های دارای جوش، معمولی ، چرب است. این ژل قادر است چربی های اضافی ، آلودگی های سطحی و باقی مانده مواد آرایشی را از سطح منافذ پوست پاک کرده و با باز نمودن منافذ پوستی و مهار تکثیر باکتری ها موجب بهبود جوش های صورت شود.
میکروسیلیکای موجود در ژل، لایه برداری فیزیکی را انجام می دهد و شفافیت را برای پوست به ارمغان می آورد.
ترکیب زینک پی سی آ موجود در ژل علاوه بر اینکه یک مرطوب کننده عالی است، به خاطر زینک به کار رفته در آن خاصیت آنتی باکتریال ذاتی دارد.
نیاسینامید موجود در ژل باعث کاهش تولید چربی پوست (سبوم) که یکی از عوامل آکنه است می شود و همچنین این ویتامین اندازه حفره های پوستی و چروک ها را کاهش داده و شرایط پوستی را بهبود می بخشد.
Dermapur به کاررفته در ژل غنی از اسیدهای فنولیک است که با متعادل کردن سطح پوست از طریق تحریک سنتز آنتی بیوتیک های طبیعی پوست ،رشد باکتری ها و ترشح چربی را کاهش داده و این امر به کاهش ضایعات التهابی پوستی و علائم جوش کمک میکند ؛ در نهایت سطح بیرونی پوست یکدست و صاف می شود .
PROPOLIS EXTRACT یا بره موم ترکیبی در نتیجه فعالیت زنبور عسل در طبیعت می باشد ، این ماده با خواص آنتی باکتریال خود در این محصول مانع از ایجاد آکنه در پوست و همینطور مانع از عمل رادیکال های آزاد شده و باعث پیشگیری از پیری پوست می شود .
ترﮐﯿﺒــﺎت:
آب دیونیزه، سدیم لوریل گلوتامات، لوریل گلوکوزید، سدیم کوکوآمفواستات، کوکوگلوکوزید، گلیسریل اولئات، کوکوآمیدوپروپیل بتائین، آکریلات/ وینیل نئودکانوات کراس پلیمر، ﺑﻮﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل، ﻋﺼــﺎره اسپیرا اوﻟﻤﺎرﯾﺎ، ﻋﺼــﺎره پروپولیس، گلیسرین، سیلیکا، نیاسینامید، سدیم پی سی آ، پتاسیم سوربات، سدیم بنزوات، پانتنول، زینک پی سی آ، سیتریک اسید، سیترات سدیم، توکوفریل استات، دی سدیم ا د ت آ، اسانس مجاز آرایشی بهداشتی
فواید :
لایه برداری موثر از پوست و حذف سلول های مرده و چربی ها / تنظیم چربی پوست(سبوم)و بهبود علایم آکنه(جوش صورت)/ حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی پوست / حاوی شوینده های ملایم و سازگار با پوست / فاقد سورفاکتانت های سولفات دار، پارابن و مواد صابونی
روش مصرف:
صورت را با کمی آب مرطوب نمایید. مقدار مناسبی از ژل را با حرکت دورانی روی صورت ماساژ دهید و کاملا با آب بشویید.
نحوه نگهداری:
از نور مستقیم خورشید ، یخ زدگی و دسترس کودکان محافظت شود.
در دمای 10 تا 30 درجه نگهداری شود.
منع مصرف:
از تماس با چشم ها خودداری شود. در صورت تماس اتفاقی با چشم ها، آنها را با مقدار کافی آب شستشو دهید.