چای کوهی
دمنوش مخلوط چای کوهی، کاکوتی و گل محمدی
ترکیبات: چای کوهی، کاکوتی و گل محمدی
دسته بندی دمنوش: آرامش بخش وزن: 30 گرم پروانه بهره برداری وزارت بهداشت: 12771
اگر در فصل بهار گذرتان به کوهستان افتاده باشد. حتما چای کوهی با گل های کوچک بنفش رنگ و ساقه های کرک دار خاکستری را دیده اید. چای کوهی آرامش بخش بوده و باعث رفع خستگی می شود. در تهیه چای کوهی تکسو از تازه ترین چای کوهی استفاده شده است. و هنگام دم کردن چای کوهی، حس و حال کوهستان را تداعی می کند. این چای با عطر و طعم فوق العاده ای که دارد برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می شود. معمولا برای طعم بهتر و خواص دوچندان از ترکیب چای کوهی با گل محمدی و کاکوتی استفاده می شود. کاکوتی گیاهی است با عطری شبیه آویشن و برای درمان بیماری های گوارشی از آن بهره می برد. گل محمدی هم ازجمله گیاهان دارویی پر خاصیتی است که در بین ما ایرانیان دارای محبوبیت ویژه ای است. و علاوه بر خواص بیشماری که دارد به دلیل عطر مطبوع آن در تهیه انواع چای نیز استفاده می شود. ترکیب فوق العاده این سه نوع گیاه خوشبو و پر خاصیت، طعم خوبی دارد و برای رفع خستگی و بی حوصلگی، کاهش استرس، بهبود بی خوابی و کمک به درمان اختلالات گوارشی کاربرد دارد. نحوه دم کردن: برای دم کشیدن چای کوهی تنها کافی است 2 قاشق چای خوری پر از چای کوهی را در 180 سی سی آب جوش بریزید و حدود 7 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. اکنون دم نوش خوش طعم چای کوهی آماده سرو است. سبک
زمان دم کشیدن: 5دقیقه در دمای 85 درجه سانتی گراد
قوی
زمان دم کشیدن: 10 دقیقه در دمای 85 درجه سانتی گراد
برای حفظ طعم بهتر، توصیه می شود. چای کوهی را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید. برای این کار می توانید از وارمر استفاده کنید. هشدار:
مصرف این محصول در دوران بارداری ممنوع است.
برای افراد با بیماری خاص، با مشورت پزشک مصرف شود. توضیحات بیشتر:
چای کوهی چای کوهی که به گویش های مختلف کلکنه، پشمینه و توکلیجهن نیز نامیده می شود. گیاه خودرویی که در کوهستان به وفور یافت می شود از این رو به چای کوهی مشهور است. چای کوهی دارای گل های ریز بنفش رنگ با ساقه های کرک دار خاکستری روشن است و دارای عطر دلنشینی نیز است. چای کوهی خواص بیمشاری دارد و از گذشته تا به حال برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شده است. دم کرده چای کوهی برای کاهش درد و انغباض ماهیچه ها مفید است و از شدت درد می کاهد. از نظر طب سنتی، طبیعت این گیاه گرم و خشک است. از این رو برای درمان بیماری های افراد سرد مزاج توصیه می شود.